Open atelierdag op 27/01/17

Deprest organiseert op 27/01/2017 een 'open atelier' dag. Een unieke gelegenheid om onze werkplaats in werking te bekijken en een rondleiding te krijgen.

In kleine groepjes ziet u o.m.: 
- verschillende lasprocessen
- een state-of-the art machinepark in werking (o.m. Onder poederdek lasinstallatie, Plasmatafel, Plasma keyhole lasinstallatie)
- ons uitgebreide atelier (bijna verdubbeld in oppervlakte) met rolbruggen en nieuwe beitsinstallatie
- onze vakmannen in actie, het personeelsbestand van Deprest is flink uitgebreid, o.m. met mensen komende van G&G en Inalco 

Klanten en relaties hebben de voorbije dagen een mail in hun mailbox gekregen. Wij hebben de lijst zo zorgvuldig mogelijk proberen samen te stellen, maar dat neemt niet weg dat wij mogelijk mensen vergeten zijn; zou je graag alsnog komen? Of ben je de uitnodiging verloren? Stuur een mail naar anne-mieke.nuyts@deprest.be

Ben je geen klant, heb je geen uitnodiging gekregen maar zou je toch wensen te komen? Stuur eveneens een mail naar anne-mieke.nuyts@deprest.be met in het onderwerp 'wachtlijst open atelier'; zij zet je op een wachtlijst en bekijkt na registratie van de inschrijvingen of er nog een mogelijkheid is om ook te komen.

Tot 27/01/17 !

Peter Depraetere

 

11 januari 2017