Voka evenement: ‘Deprest achter de schermen’

Enkele weken geleden kregen leden van Voka Antwerpen-Waasland bericht in bijlage in hun bus:

Beste ondernemer,

Op 24 februari neemt Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland u mee naar Deprest NV in Temse. Het Wase bedrijf maakt ketels en drukvaten voor de petrochemische-, de voedings- en farmaceutische industrie. Ook chocoladetanks tot veertig ton in opbouw zijn vaste kost bij Deprest.

Het bedrijf heeft al een mooie geschiedenis opgebouwd. In 1938 werd ‘Werkhuizen Armand Deprest’ opgericht in Bazel-Kruibeke en legt een mooi parcours af tot het in 2008 wordt overgenomen door Peter Depraetere, eigenaar van Alinco NV. In 2013 ondergaat Werkhuizen Armand Desprest NV een transformatie. Het bedrijf verhuist naar een nieuwbouw, investeert in nieuwe machines én verandert de naam naar Deprest NV.

Tijdens het bezoek maakt u kennis met een plasmatafel voor platen tot twaalf bij vier meter met een maximum dikte van honderd millimeter, een platenwals die platen met een maximum dikte van veertig millimeter rolt en een splinternieuwe laskraan. Het moderne machinepark is combineerd met aloude stielkennis, een combinatie die zeker en vast de moeite waard is om te bezoeken.

Het aantal plaatsen is beperkt (max. 2 personen per bedrijf), dus schrijf u snel in!

 

Het evenement werd een groot succes: het maximum aantal deelnemers werd bereikt en er stonden nog mensen op de wachtlijst… Voka leden konden een hele reeks ketels in opbouw zien, alsook bewerkingen life meemaken. Grote ketels in opbouw zijn nu éénmaal impressionant…

Voor sfeerfoto's klik hier.

 

Peter Depraetere

 

 

Downloads

26 februari 2015