Een job bij Deprest Temse?

De personeelsploeg van Deprest draait om en bij de 30 à 35 mensen. Zo’n kleine 10 mensen werken op bureel (voornamelijk als 3D ontwerper of als lasspecialist). In atelier werken zo’n 20 à 25 mensen, in hoofdzaak lassers-monteurs ketelbouw).

We zijn een hechte ploeg en kennen weinig personeelsverloop, waarbij we de laatste jaren door de diverse uitbreidingen en na ons stevig investeringsprogramma toch wat gegroeid zijn.

Deprest is voornamelijk werkzaam in de drukvaten, en de wat grotere constructies plaatwerk, waarbij kwalitatief hoogstaand werk belangrijk is. Als lasser vind je bij ons het hele gamma aan diverse lastechnieken, gaande van de klassieke Tig, Halfautomaat en Electrode, over de machinale lastechnieken zoals Onder poederdek laswerk en Plasma Keyhole welding, maar ook nieuwigheden zoals STT en TPsi. Genoeg om mensen uitdaging te geven dus…

 

 

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich goed voelen bij ons en zoeken vooral mensen die zich op lange termijn wensen te engageren.

Zin om bij ons te werken? Je komt terecht in een aangename nieuwbouw waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Vacatures staan steeds correct online op onze vacaturetab.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een lasser onder poederdek, maar spontane sollicitaties zijn altijd welkom.

 

25 januari 2018