ISO Certificaat

Deprest is gecertificeerd volgens de norm ISO 9001:2015, en is tevens gecertifieerd volgens de lasnorm ISO 3834-2/BS.

Alle drukvaten worden gemaakt volgens de van toepassing zijnde reglementering. Voor vaten voor de Europese markt is dit conform de PED richtlijn en krijgen ze een CE label.

Een kwalitatief hoogstaand product en een goede service aanbieden zijn voor ons uiterst belangrijk.
Elk project, groot of klein, wordt met de uiterste zorg voorbereid en uitgevoerd. Ons geïntegreerd kwaliteitssysteem is een leidraad om onze kwaliteit permanent te bewaken. Daarnaast streven wij naar een continue verbetering van interne processen, zonder de algemeen geldende normen en reglementering uit het oog te verliezen.

Deprest is gecertifieerd voor het lassen van drukvaten volgens codes EN13445, AD2000 en ASME) en heeft het ISO 3834-2/BS, bovenop het ISO 9001 certificaat.

 

Visie, missie en kernwaarden van Deprest:

Missie: De missie van Deprest is ervoor te zorgen zijn klanten een kwaliteitsvol product aan te bieden. Voor zijn hoofdactiviteit (drukvaten en ketelbouw) betekent dit het ontwerp en vervaardigen van de tanks op maat van de klant. Voor de andere activiteiten (metaalconstructies en toelevering) betekent dit het kwaliteitsvol produceren van de gewenste producten.

Visie: Deprest wenst dit te realiseren door het optimaal uit te bouwen van zijn productiecapaciteit dmv machines en mensen en structuren. Door het zoeken en optimaliseren van middelen/machinepark, te combineren met vakmanschap van de juiste mensen en hen te ondersteunen door de juiste structuren met de klemtoon op een efficiënt ERP pakket. De goede reputatie op deze manier opgebouwd dient ondersteund te worden door voldoende inspanningen om zijn naamsbekendheid te vergroten.

Kernwaarden: Deprest wil een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten door een kwaliteitsvol product tegen een competitieve prijs met respect voor de gewenste leveringstermijn aan te bieden.  De kernwaarden kunnen dus beschreven worden als:

betrouwbaarheid, correcte prijs en leveringstermijn, kwaliteitsvol

Downloads