Vakmanschap: Afbeelding 1

Deprest heeft enkele vernieuwende jaren achter de rug. De laatste paar jaar werd er geïnvesteerd in een nieuwbouw en state of the art machines op het vlak van snijden, plaatwalsen, lassen en diverse. Ook op vlak van ERP, berekeningssoftware en gestructureerd werken zaten we niet stil. Maar wat ben je met al die technologische snufjes zonder goede mensen?

Deprest heeft altijd met een ploeg goede, ervaren vaklui gewerkt. Met verhuis van de productie naar Temse in 2013 en nadien de uitbreiding van de montagehallen in 2016, is ook onze ploeg behoorlijk uitgebreid. G&G International uit Willebroek, een ketelmaker die gespecialiseerd was in de grotere drukvaten en Inalco uit Lokeren, die gespecialiseerd was in opslagtanks moesten spijtig genoeg de boeken neerleggen, waarbij enkele van hun toplui onze rangen hebben vervoegd.

Het spreekt voor zich dat de synergie die tussen de mensen van de verschillende bedrijven ons heel wat kennis heeft bijgebracht en ons reeds hoge kwaliteitsniveau heeft verhoogd.

Kwaliteitsvol werken steunt op 3 peilers:
- Gestructureerd, eenvormig werken volgens de diverse normen
- Met kwaliteitsvolle machine
- En de beste vaklui

Welnu, je vindt ze allen bij Deprest.

 

Heb je interesse om deel uit te maken van dit top-team? Bekijk dan onze vacatures.