Uitbreiding Nieuwbouw

Eindelijk is het zo ver ! De uitbreiding van onze nieuwbouw is af en is officieel in dienst genomen op vrijdag 27/1/2017.

De uitbreiding werd officieel gevierd met een 'open atelier' dag voor klanten en relaties, waarvan je in bijlage sfeerbeelden ziet. Het deed ons een plezier om hier zoveel mensen te kunnen verwelkomen.

Onze bezoekers konden kennismaken met onze vergrote atelier, alsook met de nieuwste technologie op vlak van hd plasmasnijden, plasma keyhole lassen en onder poederdek lassen.

De ruimere montagehallen gecombineerd met de investering in een Plasma Keyhole lasinstallatie geeft Deprest opnieuw extra mogelijkheden.

Het atelier is eveneens uitgerust met heel wat nieuwe rolbruggen, wat extra kleinere machines en lasposten.

Investeren is altijd een beetje een berekende sprong in het duister. Hoeveel berekeningen je ook probeert te maken; mijn ervaring is dat het toch altijd net iets anders uitdraait, vooral omdat je marktomstandigheden en extra factoren nooit juist inschat. Met de verhuis en het uitgevoerde investeringsprogramma in 2013 dacht ik wel dat Deprest voor een aantal jaar goed zou zitten, maar het atelier bleek al vlug te klein. Bovendien had ik in mijn berekeningen nooit kunnen inschatten dat de op dat moment belangrijkste investeringen (een hd plasmatafel en een onderpoederdekinstallatie) quasi vanaf dag 1 op hun volledig rendement zouden zitten; zo zie je maar.

Verdere info over de uitbreiding? Lees meer.

Peter Depraetere

 

02 februari 2017