Vakmensen in de kijker

Deprest heeft enkele vernieuwende jaren achter de rug.

Sinds 2013 zetten we een nieuwbouw, hebben we ons voorzien met de laatste technologie op vlak van snijden, rollen en lassen, en heeft onze nieuwbouw zelfs al een uitbreiding gekregen wegens te klein. Maar alle technologische snufjes ten spijt: zonder goede vakmensen kom je nergens.

Toen ik een 8-tal jaar geleden Deprest over nam, was er in jaren niet meer geïnvesteerd. Deprest teerde op dat moment op zijn uitmuntend vakmanschap. Deze vakmannen zijn uiteraard gebleven en kennen hun stiel uiteraard nog steeds, waarbij dit team ondertussen is uitgebreid met toplui die hun vak geleerd hebben bij enkele collega's die spijtig genoeg ondertussen de boeken hebben neergelegd, namelijk met mensen van G&G International uit Willebroek, een ketelmaker die gespecialiseerd was in de grotere drukvaten, alsook mensen van van Inalco uit Lokeren, die gespecialiseerd was in opslagtanks.

Het spreekt voor zich dat de synergie die tussen de mensen van de verschillende bedrijven ons heel wat kennis heeft bijgebracht.

Vakmensen gecombineerd met een state of the art machinepark kan alleen maar tot kwaliteitsvolle producten leiden.

Foto in bijlage toont deze goede mix: in de voorgrond zie je 2 lassers in actie; links in de achtergrond is de onderpoederdek installatie aan het werk. 

Peter Depraetere

05 december 2016